Cine suntem

Cati dintre voi ati simtit la un moment dat nevoia de schimbare? InterArtist este o companie care crede in nevoia de a genera schimbari, si in forta de a le pune in aplicare.

Da, stim deja ca pentru a schimba lumea e nevoie de mai mult decat o initiativa frumoasa, dar…cum ar fi daca macar am incerca sa ne facem viata mai captivanta, sa o coloram un pic altfel? In demersul nostru ne-am gandit ca muzica si tot ce graviteaza in jurul acestei notiuni poate fi un bun inceput.

Suntem, ca si voi desigur, iubitori de tot ce este frumos, credem in puterea pe care muzica o are asupra fiecaruia dintre noi si credem in emotiile si senzatiile unice pe care le traim atunci cand participam la orice forma de manifestare muzicala. In plus, daca toate aceste trairi sunt eliberate intr-un spatiu in care totul se afla in comuniune cu starea noastra, atunci consideram ca ne-am atins obiectivul.  

Ne concentram pe manifestarile muzicale ce au loc in Romania si vrem sa sprijinim popularizarea unor curente si fenomene muzicale adeseori ignorate si marginalizate. Vrem sa promovam tendintele cele mai actuale si cele mai valoroase din industria mondiala a muzicii rock, indie, alternative...si nu numai.

Suntem increzatori in succes pentru ca stim ca va avem de partea noastra pe voi, o comunitate deloc neglijabila de persoane entuziaste si receptive la nou.

Promisiunea noastra este de a promova in Romania evenimente prin care sa ne conectam audienta la concerte live unice si memorabile ale celor mai buni artisti nationali si internationali.

Urmariti-ne evenimentele, fiti acolo, si veti simti diferenta!


Echipa InterArtist

“Connecting Crowds”