Conditii generale

Utilizarea site-ului www.interartist.ro implică acceptarea termenilor şi condiţiilor de mai jos. 
Acest site este proprietatea S.C. Interartist Events S.R.L., CUI: RO30053856, Nr. Registrul Comertului: J23/950/2012, cont bancar: RO27INGB0000999902960574 deschis la ING Bank. S.C. Interartist Events S.R.L. îşi asumă dreptul de a modifica structura şi conţinutul acestui site precum şi ale acestor termeni şi condiţii de utilizare fără o notificare prealabilă sau o altă avertizare.

Limitare de responsabilitate

Operatorul acestui site îşi declină raspunderea pentru orice situaţie care poate apărea din cauza unei erori, defecţiuni tehnice sau breşe de securitate apărute în software-ul sau serverul pe care rulează acest site.

 

Securitatea datelor personale


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Interartist Events S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: realizarea in conditii optime a vanzarii produselor comandate pe site-ul bebemarket.ro. 
Dumneavoastra sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare realizarii in conditii optime a vanzarii produselor comandate pe site-ul bebemarket.ro. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea incheierii actului de vanzare a produselor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate catre un alt destinatar.
Doriti sa primiti informatii despre produsele, promotiile si noutatile oferite de Interartist Events S.R.L. (www.interartist.ro) ? Va rugam sa accesati optiunea « Newsletter » din site, sau trimiteti-ne un e-mail la adresa contact@interartist.ro avand subiectul « Inscriere newsletter ».
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, catre Interartist Events S.R.L.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
 

Copyright 

Conţinutul acestui site (incluzând textele, imaginile, graficele, simbolurile, elementele de design, logo, baza de date, programele, scripturile utilizate precum şi toate fişierele aflate în conţinutul acestui domeniu) este proprietatea S.C. Interartist Events S.R.L. şi a furnizorilor săi şi este apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor. Folosirea fără acordul S.C. Interartist Events S.R.L. a oricărui element enumerat mai sus se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Litigii


Orice incercare neautorizată de accesare ale datelor personale ale utilizatorilor de pe site, de modificare a conţinutului site-ului, şi de afectare a performanţelor acestuia se consideră tentativă de fraudare. Orice tentativă de acces neautorizat şi fraudare va fi raportată autorităţilor competente. 

Orice conflict apărut între S.C. Interartist Events S.R.L. şi clienţi se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înţelegere între cele două părţi. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale româneşti din acest domeniu iar soluţionarea conflictelor este de competenţa instanţelor româneşti.