Kyla La Grange - 15.05.2014, Bucuresti - The Silver Church Club

Artista britanică Kyla La Grange va susţine joi 15 Mai 2014 un concert în premieră în România, în clubul The Silver Church din Bucureşti. Fanii artistei vor avea ocazia de a urmări live piesele de pe albumul ”Cut Your Teeth”, ce urmează a fi lansat la începutul acestei veri.

Kyla La Grange îşi descrie muzica noului album ca fiind ”pop spartan ce îmbină sunete organice şi electronice, produse de chitare electrice şi bas, tobe dar şi orgi sau sintetizatoare”. Dincolo de etichete şi încadrări în stiluri, artista dă o nouă dimensiune muzicii sale prin prestaţiile live impresionante, vocea uimitoare a Kylei fiind nu de puţine ori asociată cu cea a unor nume precum Florence Welch, Bat For Lashes sau Kate Bush. 

   

Kyla La Grange este una din artistele cu ascensiune rapidă în industria muzicală britanică. Într-un timp relativ scurt de la terminarea studiilor şi mutarea în Londra, artista de 28 de ani născută în Watford îşi lansează în 2011 primul single din carieră, ”Been Better”, acesta fiind urmat în 2012 de albumul de debut, ”Ashes”. Solistă şi compozitoare, absolventă de filozofie la Cambridge University şi totodată fotomodel de succes, artista abordează în 2014 un sound proaspăt, mai îndrăzneţ şi mai strălucitor. Cel mai recent single al său, ”Cut Your Teeth”, împreună cu cel de-al doilea album omonim, marchează trecerea de la influenţe goth-pop, folk şi pop melodramatic către un stil mai electronic, subtil şi emoţional. Pentru producţia celui de-al doilea album, Kyla a ales să colaboreze cu producătorul şi DJ-ul britanic James Jacob (”Jakwob”), cunoscut mai ales pentru remixurile sale ale unor piese interpretate de Katie Melua, Lily Allen sau Lana Del Rey, printre mulţi alţii.  

 

Concertul Kylei La Grange va avea loc în Bucureşti, joi 15 Mai 2014, în clubul The Silver Church (Calea Plevnei nr. 61, Sector 1). Biletele la concert au preţul unic de 65 lei şi sunt disponibile în rețeaua Eventim - online accesând link-ul http://bit.ly/1jQAANA şi în magazinele Domo, Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Cărtureşti şi Humanitas. Biletele pot fi comandate şi telefonic la nr. 1951.

 

Un eveniment organizat de InterArtist, recomandat de Music Channel şi susţinut de Infomusic.ro, BestMusic.ro, Mixtopia, librăriile Cărtureşti, ROEvents Media, iconcert.ro, Hotnews, VICE şi Deezer.

 

Kyla La Grange:
Videoclip ”Cut Your Teeth”: http://y2u.be/GINpKSkZawk