Bilete pentru concertul lui Ólafur Arnalds, acum disponibile şi la casa de bilete a sălii ArCuB.

18 Sep 2013

Ólafur Arnalds concertează la Bucureşti în data de 21 Noiembrie 2013 la sala ArCuB, în turneul de promovare al celui mai recent album al său, intitulat ”For Now I Am Winter”. Începând de astăzi, un număr limitat de bilete pentru acest eveniment au fost puse în vânzare şi la casa de bilete ArCuB, ce se alatură astfel punctelor de vânzare deja existente din reţeaua Eventim.

Biletele la concertul lui Ólafur Arnalds, cu două categorii de preţuri (90 lei şi 120 lei), sunt disponibile în reţeaua Eventim - online accesând linkul http://bit.ly/127g4ij şi în magazinele Domo, Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Cărtureşti şi Humanitas. Biletele se pot comanda şi telefonic la nr. 1951. Un număr limitat de bilete pot fi achiziţionate de acum şi de la casa de bilete a sălii ArCuB din Str. Batişte nr. 14. Casa de bilete ArCub este deschisă Marţi şi Joi între orele 12:00 şi 20:00, şi Miercuri şi Vineri între orele 10:00 şi 18:00.


Compozitorul, multi-instrumentalistul şi producătorul islandez de 26 ani şi-a construit o audienţă internaţională şi a devenit cunoscut pentru compoziţiile sale care îmbină muzica clasică, indie-pop, ambientală şi electronică într-un limbaj muzical unic. Anul acesta Ólafur Arnalds şi-a lansat cel mai recent album, intitulat ”For Now I Am Winter”, într-un parteneriat în premieră cu casa de discuri Mercury Classics. Acest album extinde explorările muzicale anterioare ale artistului prin includerea pentru prima dată în compoziţiile sale a unei orchestre filarmonice şi a unui solist vocal (care intrepretează patru dintre piesele albumului).
Ólafur Arnalds susţine în această toamnă un amplu turneu în Europa, Asia şi Statele Unite. În România, concertul va avea loc în Bucureşti, pe 21 Noiembrie 2013, la sala ArCub (Str. Batişte nr. 14), şi face parte din ultima serie a turneului european din 2013.

 

Un eveniment organizat de InterArtist, recomandat de Radio România Muzical si sustinut de Forbes, Hotnews, librăriile Cartureşti şi Mixtopia.